Politica de livrare
15583
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15583,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7
 

Politica de livrare

Site-ul este operat de Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România – HORA, cu sediul în Bucuresti, sector 2, Bld. Pache Protopopescu, nr. 51, camera 5, birou nr. 7, et. 2, inregistrata in Registrul special aflat la grefa Judecatoriei Sector 1 Bucuresti, la pozitia 2/10.10.2013, cod fiscal 32479786, cont bancar RO83INGB0000999904042474, deschis la banca ING Bank, e-mail hq@horaromania.org (denumita in continuare “HORA”).

1. CUM MA INREGISTREZ SI PLATESC TAXA DE ADERARE LA HORA:

Pentru a adera la Hora trebuie sa completezi formularul de aderare prezent in categoria DEVINO MEMBRU HORA.
Este necesar ca Utilizatorul care doreste aderarea la HORA să aleagă categoria de MEMBRU din care va putea face parte, în funcție de profilul de activitate al companiei.
Ulterior, cererea completată va fi verificată de către HORA în termen de 24 de ore de la completare și se vor primi pe adresa de e-mail înscrisă in cererea de aderare documentele necesare aderării pentru a fi semnate, împreuna cu link-ul de plată pentru taxa de aderare și taxa anuală.

În momentul în care sunt primite documentele semnate și plata pentru taxa de aderare și taxa anuală Utilizatorul poate accesa avantajele calitătii de MEMBRU HORA, înscrise la categoria AVANTAJELE MEMBRILOR ORDINARI/AFILIAȚI.

Plata taxei de aderare și a taxei anuale se va efectua online, pe link-ul de plată generat de HORA în platforma NETOPIA, trimis pe e-mailul completat în cererea de aderare.

2. LIVRARE SERVICII

După încheierea procesului de înregistrare, semnare documente și plată, MEMBRUL va putea avea acces la toate avantajele calității de MEMBRU, în funcție de categoria de membrii din care face parte.

3. PLATA TAXEI DE ADERARE/COTIZAȚIILOR ANUALE

Persoanele care intentioneaza sa adere la HORA si membrii HORA pot achita taxele de inregistrare si cotizatiile anuale in contul HORA sau prin cardul de credit, online, pe link-ul de plată generat în platforma NETOPIA, primit pe e-mail în urma înscrierii pe site-ul HORA.

Toate taxele si cotizatiile pentru membrii HORA sunt stabilite in conformitate cu statutul HORA. Toate taxele sunt stabilite in euro si se platesc in lei la cursul de schimb al BNR din ziua plății.

Ne rezervăm dreptul de a modifica nivelul taxelor si cotizatiilor aplicabile, fără a suporta nicio răspundere în acest sens.

In cazul plăților online, pentru a se asigura un sistem securizat al tranzactiei, detaliile cardului dumneavoastră de debit/credit vor fi criptate pentru a preveni posibilitatea de a fi interceptate de către terțe persoane. De asemenea, banca dumneavoastră emitentă a cardului al cărui posesor sunteți poate efectua controale de securitate și vă poate cere confirmarea plății.

Pentru a achita cu un card bancar, Utilizatorul trebuie să furnizeze detalii cardului în Site-ul HORA. HORA nu stochează numerele de card pe serverele proprii și poate vizualiza doar ultimele patru cifre ale cardului. Informațiile complete vor fi stocate pe serverele furnizorului de servicii de plată ce efectuează plățile în numele HORA.

Plățile online sunt procesate de către procesatorul de plăți. NETOPIA. Procesatorul este complet responsabil de securitatea datelor odată accesată platforma de plăți a acestuia, iar HORA nu se va face responsabilă de niciun fel de eventuale daune cauzate Utilizatorului că urmare a folosirii platformei de plăți online NETOPIA.

DEVINO MEMBRU HORA

Alături de cei 200 de membri pe care îi numără astăzi organizația, susține dezvoltarea sustenabilă a industriei ospitalității din România.

Memory: 114MB (22.27% of 512MB)